Over ons

Wie zijn wij?

U vindt bij ons niet alleen inspiratie maar ook een breed assortiment professioneel keukenapparatuur. Met ruim 15 jaar kennis en ervaring in professioneel apparatuur kennen wij de markt vanuit de praktijk, begrijpen wij de manier van werken en weten wij hoe belangrijke aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn in de horeca. U kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en een uitstekende aftersales. Naast horeca inrichtingen hebben wij ervaring met de inrichting van sportkantines, bedrijfsrestaurants en de horeca binnen de retail.

Onze aanpak

Kennismaking

Tijdens de kennismaking analyseren en inventariseren we uw behoefte, kijken we welke mogelijkheden er zijn binnen het door u gekozen concept en budgetindicatie en doen we gelijke de inmeting.

Aan tafel

Het op maat advies, ontwerp en begrotingsvoorstel bespreken we met elkaar en de puntjes worden op de ‘i’ gezet. 

Projectplan en projectplanning

Er wordt een projectplan opgesteld alsmede de projectplanning. Wij zullen praktisch alle activiteiten van het (groot)keukenproject uitvoeren en veel werk uit uw handen nemen. 

Advies, ontwerp en prijsindicatie

Op basis van de kennismaking komen we met een op maat advies en tekenen we het 3D-ontwerp, uiteraard binnen de door u gegeven begrotingskaders. Vanzelfsprekend ontvangt u een begrotingsvoorstel voor de uitvoering van het gehele project.

Plaatsing en uitvoering

Bestellen van de benodigde apparatuur, realisatie van eventueel maatwerk alsmede de uitvoering en plaatsing zijn zaken waar u geen omkijken naar heeft. Bij de oplevering wordt gezamenlijk de eindcontrole gedaan om er zeker van te zijn dat alles naar wens is uitgevoerd.

Service en preventief en correctief onderhoud

Service en onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van uw (groot) keukenapparatuur en voor de continuïteit van uw grootkeuken en uw onderneming. De kans op storingen en uitval door regelmatig preventief onderhoud wordt geminimaliseerd.